Binnenreiniging

Uw auto van binnen en buiten helemaal schoon. Alleen geen tijd of zin? Wij doen het voor u.

interieur vip wasstraat alkmaar beverwijk castricum      interieur vip wasstraat alkmaar beverwijk castricum     interieur vip wasstraat alkmaar beverwijk castricum

Uw auto wordt van binnen en buiten gereinigd terwijl u wacht in onze VIP lounge en geniet van een kop koffie of thee. Dit verzorgen wij voor u in zowel de vestiging Alkmaar als Beverwijk. In Alkmaar kunt u gebruik maken van de interieurbaan en in Beverwijk bieden wij u de VIP behandeling. De VIP behandeling Alkmaar is komen te vervallen. Als vervanging daarvoor bieden wij u nu de interieur reiniging als toevoeging op elk wasprogramma.


Interieur reiniging in Alkmaar, wat is dat?

Interieur reiniging is onze nieuwe service bij Indoor Carwash Alkmaar. Uw auto wordt op een 40 meter lange lopende band gezet en ons team maakt in 8 minuten uw auto aan de binnenkant schoon. Ramen, dorpels, matten en dashboard worden schoongemaakt en de vloer gestofzuigd. Uw interieur weer volledig schoon en fris! Aan het einde van de band voorziet de medewerker op verzoek uw auto van een heerlijk autoparfum. Het enige dat u hoeft te doen is genieten van een gratis kop koffie en dit hele proces vanaf de zijlijn te aanschouwen. U hoeft geen afspraak te maken en is de dienst bij elk wasprogramma mogelijk.


Interier reiniging Alkmaar

Uw auto van binnen schoon? Bij onze vestiging in Alkmaar is dit mogelijk zonder afspraak. Als toevoeging op elk wasprogramma. Vanaf 10,- extra in combinatie met een wasprogramma.

Premium - Beverwijk

Premium behandeling is in Beverwijk mogelijk vanaf €39,95. Uw auto wordt van binnen en buiten gereinigd. Maak direct online een afspraak via de onderstaande knop.

Waspas aanvragen

Vraag direct uw waspas aan!

Zakelijk wassen

Meer informatie

Klantenservice

Neem contact met ons op