Indoor Carwash team

Indoor Carwash

Altijd voor u. En voor uw auto.

Bij Indoor Carwash vinden we het belangrijk dat onze kernwaarden, die tegenwoordig helemaal niet meer zo vanzelfsprekend zijn, worden uitgedragen en overgedragen. We willen dat je als klant bij iedereen uit ons team ervaart dat je op de eerste plaats komt. Daarom selecteren we onze medewerkers zorgvuldig en hebben we voor hen een e-learning traject ontwikkeld, zodat ze jou allemaal de gewenste klantbeleving kunnen bieden.

Net zo belangrijk vinden we het, dat onze medewerkers elke dag met plezier naar hun werk komen. We zorgen dus voor een prettige werkomgeving waarin onze kernwaarden óók centraal staan.

De kernwaarden van Indoor Carwash

Alles wat we bij Indoor Carwash doen, komt voort uit onze kernwaarden: contact met klanten, nieuwe diensten of producten, uitbreiding, omgaan met medewerkers…

 

Eerlijkheid. In de zakenwereld staat eerlijkheid soms behoorlijk onder druk. De verleidingen van het snelle geld, van misbruik maken van je positie en van het misleiden van klanten met mooie praatjes liggen op de loer. Wij laten ons liever leiden door een eeuwenoud spreekwoord: ‘Eerlijkheid duurt het langst’. We zijn eerlijk in onze dienstverlening en communicatie, hanteren eerlijke prijzen en voorwaarden en geven eerlijk onze mening als die wordt gevraagd.

 

Fatsoen. Het leven is zo veel prettiger als je andere mensen op een fatsoenlijke manier tegemoet treedt en met respect behandelt. Daar komt alweer een spreekwoord aan: ‘Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden’. Willen we niet allemaal met fatsoen worden behandeld?

 

Vriendelijkheid. Het kost niets, zeggen ze vaak, maar het levert zo veel op! Het is een kleine moeite om iemand vriendelijk te begroeten of een compliment te maken, zelfs als je zelf niet zo’n goede dag hebt. De glimlach die je terugkrijgt, kan zelfs jouw dag weer goedmaken.

Over ons

Eerst de mensen, daarna hun auto

Bij Indoor Carwash draait het eerst om de mensen en daarna om hun auto. Vanuit dat uitgangspunt benaderen wij onze klanten: altijd voor u. En voor uw auto. Weet je hoe dat komt?

  • Wij beschouwen ons werk als mensenwerk.
  • Indoor Carwash is een familiebedrijf dat staat voor eerlijkheid, fatsoen en vriendelijkheid. Deze kernwaarden bepalen de identiteit van ons bedrijf.
  • Wij realiseren ons dat het verzorgen van jou en je auto ons bestaansrecht is.

Daarom ben je écht welkom bij Indoor Carwash. Al bijna 30 jaar.