Indoor Carwash

Altijd voor u. En voor uw auto.

Indoor Carwash

De onderneming┬ákomt voort uit een lange geschiedenis van automotive ondernemers. In 1961 heeft Cor Commandeur 9000m2 aan grond gekocht aan de Parallelweg. Aan de Parallelweg is het tankstation met LPG station gerealiseerd. In 1988 besluit Kees Commandeur om een wasstraat te realiseren aan de Parallelweg. In 2004 doet Martijn Commandeur zijn intrede in de zaak en start een vestiging in Alkmaar en Castricum. In 2010 wordt de langste wasstraat van Nederland geopend in Beverwijk. Van de oude showroom wordt een wasstraat gemaakt. In 2015 maakt Indoor Carwash een transitie door en wordt het concept “Altijd voor u. En voor uw auto” vormgegeven.

Missie

De wereld verandert, maar wat goed is, dat blijft. Wij beschouwen ons werk als mensenwerk. Onze missie komt voort uit een diepgewortelde familiecultuur. Waarin traditionele menselijke waarden de identiteit van ons bedrijf bepalen.

Indoor Carwash staat voor eerlijkheid, fatsoen en vriendelijkheid. Dit zijn de uitgangspunten hoe wij onze klanten benaderen. Het verzorgen van U en uw auto is ons bestaansrecht. Bij Indoor Carwash draait het eerst om de mensen en daarna om hun auto. Daarom heten wij u welkom bij Indoor Carwash

Altijd voor u. En voor uw auto.