Poetscentrum in Beverwijk

Voor de echte autoliefhebber

Als je op deze pagina bent beland dan ben je waarschijnlijk een echte autoliefhebber. Want je auto laten poetsen in ons poetscentrum in Beverwijk is het neusje van de zalm. Check deze pagina voor meer informatie over poetsen, polijsten, diepte reiniging of een ceramic coating.

Afspraak maken?

Wil je maar informatie of een afspraak maken? Bel met onze klantenservice op 0251-760048 of vul ons contactformulier in.

Onze Diensten

Interieurreiniging
Een schone auto rijdt lekkerder. Dat weten we allemaal. Maak een afspraak voor een VIP of bel voor een intensieve interieurreiniging. Al mogelijk vanaf €39,95.
Ozonbehandeling
Nare luchtjes in de auto? Een tweede hands auto kan soms vreemd ruiken naar rook of honden. Met een ozonbehandeling worden de luchtjes geneutraliseerd en tevens je volledige interieur gereinigd. Voor €149,- is het interieur van je auto weer als nieuw.
Polijsten
Haal de glans weer terug! Polijsten is het volledig strak maken van de lak en je auto glimt alsof hij helemaal nieuw is. Een polijstbehandeling is al mogelijk vanaf €169,-. Bel 0251-760048 voor meer informatie.
Verkoopklaar
Auto verkopen? De eerste indruk moet altijd het beste zijn. Voor €85,- maken wij je auto volledig klaar voor de verkoop. De binnen- en buitenkant wordt gereinigd. Motorruimte wordt schoongemaakt en de ruitenwisservloeistof wordt bijgevuld. Tevens ontvang je foto's van je auto. Handig voor op marktplaats!
Lakverzegeling
Een lakverzegeling zorgt voor een extra duurzame bescherming van de lak. Kies voor een Waxguard of een Ceramic Coating. Je zal er geen spijt van krijgen. Al vanaf €239,- mogelijk bij Indoor Carwash.

Wat is dat polijsten?

Een van de belangrijkste processen tijdens de car detailing behandeling. De auto wordt in één of meerdere stappen gepolijst afhankelijk van de staat van de lak. Zo krijgt de lak weer zijn glans terug en worden kleine krasjes verwijderd.

Hoeveel kost het?

De behandelingen variëren in prijs op basis van de staat van je auto. Bel onze klantenservice op 0251-760048. Onze professionals kunnen dan eventueel gelijk een afspraak plannen. Of kom gezellig langs in Beverwijk.

Wat is een Ceramic Coating?

Ceramic Coating van Cartec is een keiharde lakverzegeling voor je auto. Het is een duurzame beschermlaag wat water en vuil afstoot. Op de Ceramic Coating van Cartec geven wij 3 jaar garantie.

Cartec Ceramic Guard - Check de video voor meer informatie

Meer informatie.....

Cartec Ceramic Guard

De Ceramic Guard van Cartec is het neusje van de zalm. Je auto wordt volledig gereinigd en gereconditioneerd (polijsten) zodat alle oneffenheden worden verwijderd. Daarna wordt de lak voorzien van de Ceramic Guard. De behandeling neemt zo’n twee dagen in beslag en wordt uitgevoerd door onze professionals. Check de brochure voor meer informatie!

Poetscentrum

In het poetscentrum van Beverwijk bieden we de volgende behandelingen aan:

  • VIP behandeling (binnenreiniging)
  • Ozon behandeling (geurvrij maken)
  • Verkoopklaar
  • Intensieve interieurreiniging
  • Polijsten & Poetsen
  • Lakverzegeling
  • Ceramic coating
  • Doffe koplampen herstellen