Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 20:00
Zondag 09:00 - 18:00

Openingstijden Beverwijk

Parallelweg 3, 1948 NK Beverwijk

Indoor Carwash Beverwijk vindt u aan de Parallelweg 3 in Beverwijk. Achter het BP tankstation is de ingang. De vestiging is voorzien van verschillende diensten waaronder een wasstraat van 60 meter. Na het gebruik van de wasstraat mag u gratis gebruik maken van het overdekte stofzuigersysteem. Daarnaast beschikt de vestiging nog over een aantal wasboxen. Ook is er een kleine shop aanwezig bij de wasstraat waar u artikelen kunt kopen voor uw auto. Verder heeft u als klant ook de mogelijk om gebruik te maken van onze vol automatische poetsstraat. Na het wassen van uw auto in de wasstraat wordt uw auto voorzien van een duurzame wax. De wax wordt vervolgens automatisch door de poetsstraat op de lak gewreven. De vestiging Beverwijk beschikt naast een wasstraat ook over een poetscentrum. Hier wordt uw auto weer volledig gepoetst en gepolijst.


 

Wasstraat

In Beverwijk is een wasstraat van 63 meter. De wasstraat is voorzien een combinatie textiel en softecs borstels. Wat zorgt voor extra glans.

Premium - Binnenreiniging

Geen zin of tijd om zelf de auto van binnen schoon te maken? Dan doen wij dat voor u. Vanaf €39,95 is auto weer helemaal schoon en binnen één uur klaar. U geniet ondertussen van een kop koffie en wachtruimte met Wifi.

Poetscentrum

Uw auto weer in showroom staat? Dat is mogelijk in Beverwijk. Uw auto volledig gepoetst en gepolijst door onze FOCWA specialisten.

Wasboxen

Liever zelf uw auto schoonmaken? In Beverwijk zijn vijf wasboxen beschikbaar waar u met hogedruk en borstel uw heiligkoe kan verzorgen. U kunt betalen met €0,50, €1 en €2 munten.

Shop

In Beverwijk is een shop aanwezig. Er worden verschillende producten van Cartec aangeboden en andere reinigingsproducten voor uw auto.

Happy Hour in Beverwijk

Voordelig wassen? Happy Hour in Beverwijk van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 tot 9:00! Tijdens happy hour tot wel 30% korting!

Afspraak maken VIP – Binnenreiniging

Maak direct een afspraak

Waspas aanvragen

Vraag direct uw waspas aan!

Klantenservice

Neem contact met ons op

Zakelijk wassen

Meer informatie