Autowasstraat Alkmaar

Indoor Carwash Alkmaar wordt UP Carwash!

De service en aandacht die je van ons gewend bent blijven natuurlijk hetzelfde. Ook je Indoor Carwash waspas blijft gewoon geldig. Wel zal je onze wasstraat de komende tijd zien transformeren van het oude, vertrouwde blauw naar een nieuw, verfrissend oranje.

Alle informatie over onze wasstraat in Alkmaar is vanaf nu te vinden op upcarwash.nl

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag 08:00  - 18:00
Zon- en feestdagen 10:00  - 17:00

Aangepaste Openingstijden

Nieuwjaarsdag Gesloten
Goede vrijdag 08:00  - 17:00
Koningsdag Gesloten
Bevrijdingsdag 08:00  - 17:00
Sinterklaas 08:00  - 17:00
Kerstavond 08:00  - 17:00
Eerste kerstdag Gesloten
Tweede kerstdag Gesloten
Oudejaarsdag 08:00  - 17:00


Adres

Berenkoog 40a
1822 BJ Alkmaar

Good prices, especially during happy hour.
Jeroen van Beeck
Jeroen van Beeck
07:16 27 Dec 18
Does you and ur car right.
Doe mij een Username
Doe mij een Username
16:06 25 May 18
Exactly what you would expect, bit on the expensive side for the full package
Jashin Oosterling
Jashin Oosterling
11:51 20 May 18
Top
Thomas Martensen
Thomas Martensen
03:36 16 Sep 18
handy
Anth-Marie Sandpark
Anth-Marie Sandpark
05:20 26 Jul 18

Onze Diensten

Interieurreiniging
Een schone auto rijdt lekkerder. Dat weten we allemaal. Maak een afspraak voor een VIP of bel voor een intensieve interieurreiniging. Al mogelijk vanaf €39,95.
Wasboxen
Wil je zelf je auto wassen in? Dan kun je gebruik maken van onze wasboxen. Speciaal voor personenauto's en bestelbussen hebben we een aantal wasboxen ingericht. Let op: om gebruik te maken van de wasboxen, heb je munten nodig. Je kunt met €0,50, €1 en €2 munten betalen.
Wasstraat
Wil je met je auto door de wasstraat in? Kom naar onze carwash. Onze wasstraat is voorzien van de nieuwste technieken. Door een combinatie van textiel en softecs borstels zorgen we voor een prachtig, glanzend resultaat.
Stofzuighal
Wanneer je met een schone en glimmende auto de wasstraat uitrijdt en je auto van binnen schoon wilt maken, kun je doorrijden naar onze overdekte stofzuigerhal en gratis gebruik maken van ons stofzuigersysteem.

Indoor Carwash – De best beoordeelde wasstraat van Noord-Holland

Bij Indoor Carwash draait het om jou. En je auto. We staan in Alkmaar bekend om onze goede service. Dat blijkt wel uit onze beoordelingen: we krijgen gemiddeld een 8,1 op het onafhankelijke feedback platform ‘klanten vertellen’. Voor de meest complete wasstraat-ervaring ga je naar Indoor Carwash Alkmaar.

 

Autowasstraat in Alkmaar

Wil je met je auto door de wasstraat in Alkmaar? Kom naar onze carwash aan de Berenkoog 40a. Onze 55 meter lange wasstraat is voorzien van de nieuwste technieken. Door een combinatie van textiel en softecs borstels zorgen we voor een prachtig, glanzend resultaat. Wanneer je met een schone en glimmende auto de wasstraat uitrijdt en je auto van binnen schoon wilt maken, kun je doorrijden naar onze overdekte stofzuigerhal en gratis gebruik maken van ons stofzuigersysteem.

 

Indoor Carwash Alkmaar
Berenkoog 40a
1822 BJ Alkmaar