Autowasstraat Castricum

Indoor Carwash Castricum wordt UP Carwash!

De service en aandacht die je van ons gewend bent blijven natuurlijk hetzelfde. Ook je Indoor Carwash waspas blijft gewoon geldig. Wel zal je onze wasstraat de komende tijd zien transformeren van het oude, vertrouwde blauw naar een nieuw, verfrissend oranje.

 

Alle informatie over onze wasstraat in Castricum is vanaf nu te vinden op upcarwash.nl

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag 08:00  - 18:00
Zon- en feestdagen 10:00  - 17:00

Aangepaste Openingstijden

Nieuwjaarsdag Gesloten
Goede vrijdag 08:00  - 17:00
Koningsdag Gesloten
Bevrijdingsdag 08:00  - 17:00
Sinterklaas 08:00  - 17:00
Kerstavond 08:00  - 17:00
Eerste kerstdag Gesloten
Tweede kerstdag Gesloten
Oudejaarsdag 08:00  - 17:00


Adres

Soomerwegh 1a
1902 CE Castricum

Great and efficient little service. Paying with PIN is also possible.
Andrew Ogley
Andrew Ogley
06:55 10 Jul 18
Makkelijk om je auto te wassen en er zijn ook meerdere stofzuigers aanwezig
Ron Bakker
Ron Bakker
20:25 03 Feb 19
Goede wasstraat en beleefde vriendelijke service.
Berna van Rijswijk
Berna van Rijswijk
08:31 02 Mar 19
Nette wasstraat met keurig resultaat. Vriendelijk personeel. Een aanrader
Sam Bal
Sam Bal
14:10 02 Jan 19
Hier gaan langzaam de prijzen meer en meer omhoog. Jammer.
Erwin van Til
Erwin van Til
09:22 17 Nov 18

Onze Diensten

Wasstraat
Wil je met je auto door de wasstraat in? Kom naar onze carwash. Onze wasstraat is voorzien van de nieuwste technieken. Door een combinatie van textiel en softecs borstels zorgen we voor een prachtig, glanzend resultaat.
Stofzuigplein
Wanneer je met een schone en glimmende auto de wasstraat uitrijdt en je auto van binnen schoon wilt maken, kun je doorrijden naar onze overdekte stofzuigerplein en gratis gebruik maken van ons stofzuigersysteem.
Shop
Bij onze wasstraten hebben we ook een kleine winkel. Hier kun je verschillende producten van Cartec en andere producten voor je auto kopen. Sommige wasstraten heb ook een servicebalie in de stofzuigerhal waar je terecht kan voor allerlei vragen.

Indoor Carwash – De best beoordeelde wasstraat van Noord-Holland

Wil je met je auto door de wasstraat in Castricum? Ga naar Indoor Carwash aan de Soomerwegh 1a. Je vindt de carwash naast Kwikfit en tankstation Tinq. We hebben een wasstraat van 35 meter lang. Onze super zachte borstels van softec zorgen ervoor dat de lak van je auto extra gaat glanzen. Als je de binnenkant van je auto wilt schoonmaken na een wasbeurt, mag je onbeperkt en gratis gebruik maken van onze krachtige stofzuigers.

Speciale Carwash aanbieding in Castricum

Het best bewaarde geheim van Castricum is ons Happy Hour! En dat houden we ook graag zo. Van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 9.00 uur kun je door onze wasstraat met maximaal 30% korting. Klinkt te mooi om waar te zijn? Toch is het echt waar. Niet verder vertellen hoor…

Poetscentrum Castricum

Wil je je auto grondig laten reinigen? Van binnen en van buiten? Onze gecertificeerde BOVAG-specialisten poetsen je auto zo mooi alsof hij uit de showroom komt. We kunnen het interieur van je auto compleet reinigen, de lak van je auto reconditioneren en nog veel meer. We poetsen je auto weer als nieuw!

 

De shop van Indoor Carwash in Castricum

Bij onze wasstraat in Castricum hebben we ook een kleine winkel. Hier kun je verschillende producten van Cartec en andere producten voor je auto kopen.

Indoor Carwash Castricum
Soomerwegh 1a
1902 CE Castricum